U polje za pretragu upišite što precizniju brojnu oznaku uređaja kako bi videli šta imamo u ponudi za njega. npr. G955, N975F, T510, A52, P40 pro.
Korpa
Vaša korpa je prazna!
 
Novosti
 
 
Mailing lista

Ako želite da primate informacije o novostima na E-Mail prijavite se na mailling listu.

Prijava
 
 

Uslovi korišćenja

USLOVI KORIŠĆENJA

Poštovani korisnici, molimo Vas da pre poručivanja naših proizvoda, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svakom kupovinom na našem sajtu, znači da ste pročitali uslove i da ste saglasni sa njima u potpunosti.

 

Mesto isporuke naručene robe mora se nalaziti na teritoriji Republike Srbije.

 

Prodavac je u obavezi da se stara da roba u najkraćem roku bude dostavljena Kupcu sopstevim dostavnim vozilom ili putem kurirske službe, a u slučaju nemogućnosti slanja robe iz bilo kog razloga, dužan je da Kupca o tome obavesti u roku ne dužem od sedam dana.

 

Kupac može u zakonskom roku od 14 dana po prijemu, da poručenu robu vrati prodavcu bez ikakvog objašnjenja. Prodavac je u obavezi, da u tom slučaju kupcu vrati celokupan plaćeni iznos, izuzev troškova dostave robe.

 

Zamena proizvoda može se izvršiti u roku od 14 dana od dana kupovine, odnosno uz račun i originalno pakovanje proizvoda. Troškove zamene i ovakvog povraćaja snosi Kupac. Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda, naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uz priložen račun.

 

Originalna ambalaža ne sme biti pohabana ili na drugi način oštećena, jer se u u tom slučaju ne priznaje pravo na puni povraćaj novca, već se od ukupne vraćene sume odbijaju troškovi oštećene ambalaže.

 

SMART UNITED DOO se obavezuje da ugovorenu a neisporučenu robu skladišti najkasnije 30 dana od dana predviđene isporuke. Nakon tog roka nije moguće garantovati kvantitativnu i kvalitativnu ispravnost robe. U slucaju odustajanja od naručene robe, SMART UNITED DOO zadržava 40% od naručene vrednosti.

 

SMART UNITED DOO garantuje kvalitet i originalnost robe koju isporučuje.

 

U slučaju da Kupac izvrši uplatu iznosa koji je manji od iznosa na koji je glasila profaktura, smatraće se da je kupoprodaja nije zaključena.

 

Troškovi dostave za pošiljke koje se mogu prevoziti kurirskom službom iznose 250 dinara.

 

Roba se isporučuje Kupcu lično ili osobi koju je Kupac naveo kao primaoca pošiljke. Kupac ili primalac pošiljke mora se nalaziti na adresi koja je u porudžbenici navedena za isporuku robe u periodu od 9 do 17 časova, radnim danima.

 

Ukoliko dostavljanje naručene robe bude onemogućeno zbog odsustva Kupca ili druge osobe predviđene ovim Uslovima i ukoliko roba bude morala da se vrati u polazišno mesto Kupac će biti dužan da snosi i troškove povraćaja robe. Robu sa povraćaja, Prodavac može dalje prodavati trećim licima, jer se u tom momentu kupoprodaja smatra raskinutom.

 

Prilikom preuzimanja paketa Kupac u prisustvu kurira ili poštara vizuelno proverava paket.

 

Ukoliko na paketu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, Kupac je dužan da zahteva otvaranje paketa u prisustvu službenog lica. Ako se tom prilikom ustanovi da su artikli oštećeni, službenik kurirske službe pravi zapisnik o reklamaciji.

 

U slučaju oštećenja sadržine paketa, kurirska služba nadoknađuje nastale troškove.

 

Vaše proizvode koje ste poručili i želite da kupite putem sajta www.SuperMarketic.com možete platiti na dva načina:

 

– Gotovinskom uplatom u Prodavnici SuperMarketić, Bulevar Kralja Aleksandra 274, Beograd

– Uplatom na račun 160-6000001197253-06

 

 

Poslednji korak poručivanja: Klikom na dugme “NARUČITE” dobijate automatsku e-mail poruku na osnovu koje Vas obaveštavamo da je Vaša porudžbina uspešno prosleđena službi internet prodaje na dalju obradu. Služba internet prodaje Prodavca će nastojati da u najkraćem roku proveri da li smo u mogućnosti da vam obezbedimo poručeni artikal (artikle) i koji je rok isporuke ukoliko poručene proizvode trenutno nemamo na stanju.

 

Ukoliko nismo u mogućnosti da vam obezbedimo određene proizvode od više proizvoda koje sadrži vaša porudžbenica, pozvaće vas telefonom naš operater internet prodaje i obavestiti koji od poručenih proivoda nisu raspoloživi, a biće zatražena i vaša saglanost da vam isporučimo samo one proizvode koje ste poručili, a mi ih pritom imamo raspoložive na stanju. Nastojimo da stanje zaliha na sajtu bude ažurno, ali zbog dinamičnosti prodaje postoji mogućnost da u određenim slučajevima poručeni proizvod više ne bude raspoloživ u našem magacinu.

KONTAKT INFORMACIJE

Nazvi firme: SMART UNITED DOO
Matični broj: 21691330
PIB: 112517621
Datum osnivanja:25.9.2009.
Adresa prodavnice 1: Bulevar Kralja Aleksandra 274, Beograd
Adresa sedišta firme: Pljevaljska 8
Email: office@supermarketic.com

VAŽNI LINKOVI

Zamena proizvoda
Povraćaj sredstava
Pravo na odustajanje
ReklamacijeO nama
Uslovi korišćenja
Dostava proizvoda
www.SuperMarketić.com & www.SveZaMob.rs © 2024
Tel: 063/411-660, 065/411-6600, 011/24-26-018