U polje za pretragu upišite što precizniju brojnu oznaku uređaja kako bi videli šta imamo u ponudi za njega. npr. G955, N975F, T510, A52, P40 pro.
Korpa
Vaša korpa je prazna!
 
Novosti
 
 
Mailing lista

Ako želite da primate informacije o novostima na E-Mail prijavite se na mailling listu.

Prijava
 
 

Dostava proizvoda

DOSTAVA PROIZVODA

Isporuku proizvoda poručenih na sajtu www.SuperMakretic.com vrši kurirska služba AKS Kurir na teritoriji Republike Srbije ili sopstveno dostavno vozilo na teritoriji grada Beograda.

 

ROK ISPORUKE

Rok dostave za robu kupljenu u internet prodavnici je 1 do 2 radnih dana od evidentiranja uplate za robu sa lagera.

 

Za robu koja se posebno poručuje, Prodavac će kontaktirati Kupca i informisati ga o očekivanom prispeću robe i očekivanom datumu raspoloživosti robe.

 

Rok počinje kada uplatu potvrdi internet prodavnica ili prvog radnog dana nakon podnošenja naloga.

 

PREUZIMANJE POŠILJKE OD STRANE KUPCA

Sve pošiljke sa sajta www.SuperMakretic.com isporučuju se u periodu od 9 do 17 časova radnim danima i subotom. Roba se isporučuje Kupcu lično ili osobi koju je Kupac naveo kao primaoca pošiljke. Kupac ili primalac pošiljke mora se nalaziti na adresi koja je u porudžbenici navedena za isporuku robe u periodu od 9 do 17 časova, radnim danima i subotom.

 

Ukoliko dostavljanje naručene robe bude onemogućeno zbog odsustva Kupca ili druge osobe predviđene ovim Uslovima i ukoliko roba bude morala da se vrati u polazišno mesto Kupac će biti dužan da snosi i troškove povraćaja robe. Robu sa povraćaja, Prodavac može dalje prodavati trećim licima, jer se u tom momentu kupoprodaja smatra raskinutom.

 

Prilikom preuzimanja paketa Kupac u prisustvu kurira ili poštara vizuelno proverava paket. Ukoliko na paketu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, Kupac je dužan da zahteva otvaranje paketa u prisustvu službenog lica. Ako se tom prilikom ustanovi da su proizvodi oštećeni, službenik kurirske službe pravi zapisnik o reklamaciji. U slučaju oštećenja sadržine paketa, kurirska služba nadoknađuje nastale troškove.

 

Svaku pošiljku kurir će pokušati da isporuči 2 puta. U slučaju da i drugi put nista na adresi koju ste ostavili prilikom poručivanja, kurir će pokušati da vas dobije putem telefona koji ste takođe naveli u porudžbenici. Ukoliko i na ovaj način ne uspe da stupi u kontakt sa primaocem, pošiljka se vraća Prodavcu. U tom slučaju Kupac će biti dužan da snosi troškove povraćaja robe. Robu sa povraćaja, Prodavac može dalje prodavati trećim licima, jer se u tom momentu kupoprodaja smatra raskinutom.

 

CENA ISPORUKE

Troškovi dostave za pošiljke koje se mogu prevoziti kurirskom službom iznose 450 dinara.

KONTAKT INFORMACIJE

Nazvi firme: SMART UNITED DOO
Matični broj: 21691330
PIB: 112517621
Datum osnivanja:25.9.2009.
Adresa prodavnice 1: Bulevar Kralja Aleksandra 274, Beograd
Adresa sedišta firme: Pljevaljska 8
Email: office@supermarketic.com

VAŽNI LINKOVI

Zamena proizvoda
Povraćaj sredstava
Pravo na odustajanje
ReklamacijeO nama
Uslovi korišćenja
Dostava proizvoda
www.SuperMarketić.com & www.SveZaMob.rs © 2024
Tel: 063/411-660, 065/411-6600, 011/24-26-018