U polje za pretragu upišite što precizniju brojnu oznaku uređaja kako bi videli šta imamo u ponudi za njega. npr. G955, N975F, T510, A52, P40 pro.
Korpa
Vaša korpa je prazna!
 
Novosti
 
Mailing lista

Ako želite da primate informacije o novostima na E-Mail prijavite se na mailling listu.

Prijava
 
 

Prašak za ultrazvučne kade AS-UCP 100g

Prašak za ultrazvučne kade AS-UCP 100g
Kliknite na sliku za zumiranje
Cena: 1.599 din.
Stanje: Dostupno uz telefonsku rezervaciju
Model: AS-UCP 100g
Prosečna ocena: Nije ocenjen

Količina: Dodaj u korpu

AS-UCP prašak je pogodan za produženo namakanje delova, alata, instrumenata i staklenog posuđa. Posebno za duže periode čišćenja u ultrazvučnoj kadi.

Uklanja nečistoće kao što su:

Proteinski ostaci, suva krv, telesne tečnosti i druge organske materije…

Sigurno za upotrebu na:

Mehanički delovi, alati, hirurški instrumenti, staklo i druge čvrste površine.

ASonic Univerzalni prašak za čišćenje je specijalno formulisan deterdžent za čišćenje površine koji ima mogućnost potpunog ispiranja vodom i brzog uklanjanja ostataka sa predmeta. Koncentrat je u prahu, dostupan u vrećama rastvorljivim u vodi ili u kutiji od 100g i 250g. Efikasnost postiže visokom pH vrednosti i specijalnim sredstvima za čišćenje površine.

Rastvorite 1 rastvorljivu kesicu u 5 L tople vode. Radna temperatura je 50 °C (može se koristiti od 20 °C – 70 °C). Dobro promešajte. Potopite predmete i ostavite da se natope najmanje pet minuta. Dobro isperite pre nego što ih stavite da se osuše. Za vrlo zaprljane predmete možete koristiti 1 kesicu na 1 litar vode. Neiskorišćeni rastvor deterdženta može se čuvati 7 dana. Ako se čuva na hladnom, možda će biti potrebno zagrevanje da bi se dobilo bistra tečnost. Ako se koristi rastvor, baciti ga nakon 24 sata. ASonic univerzalni rastvor u prahu za čišćenje je bez mirisa i malo je verovatno da će skinuti boju.

Ispiranje je suštinski deo procesa čišćenja. Nakon što se prljavština oslobodi sa površina koje se čiste, mora se isprati kako bi se izbeglo ponovno taloženje. Zagađenju radijacijom može biti potrebno do pet ispiranja. Bilo koji talog bele boje ukazuje da je došlo do nedovoljnog ispiranja pre sušenja ili da je potrebno da voda za ispiranje omekša. Bela naslaga je verovatno mešavina nerastvorljivih kalcijumovih sapuna i soli.

Univerzalni prašak za čišćenje ASonic je posebno pogodan za upotrebu u ultrazvučnim čistačima jer se površinska prljavština sa pere i pada na dno ultrzvučne kade. Pogodan je za dugotrajno natapanja delova, alata, instrumenata i staklenog posuđa. Neki mekani metali, poput aluminijuma i cinka, mogu biti nagriženi. Ne preporučujemo upotrebu ASonic univerzalnog praška za čišćenje u automatskim podloškama.

ASonic univerzalni prašak za čišćenje nije sredstvo za dezinfekciju. Samo uklanja ostatke koji mogu sadržati mikroorganizme sa tvrdih površina. Univerzalni prašak za čišćenje ASonic, uklanja prljavštinu i potpuno se pere, čineći instrumente čiste i spremne za sterilizaciju.

Pisanje komentara
Ime:


Komentar: Ukoliko postavljate pitanje, na kraju komentara možete ostaviti Vaš broj telefona na koji Vam možemo odgovoriti. Broj telefona neće biti vidljiv nakon objavljivanja komentara.

Ocena: Loše            Dobro

Sigurnosni kod:

Prašak za ultrazvučne kade AS-UCP 100g
Kliknite na sliku za zumiranje

KONTAKT INFORMACIJE

Nazvi firme: SMART
Matični broj: 61520376
PIB: 106296971
Datum osnivanja:25.9.2009.
Adresa prodavnice 1: Bulevar Kralja Aleksandra 274, Beograd
Adresa prodavnice 2: Jurija Gagarina 14e, Novi Beograd
Adresa sedišta firme: Pljevaljska 8
Email: office@supermarketic.com

VAŽNI LINKOVI

Zamena proizvoda
Povraćaj sredstava
Pravo na odustajanje
ReklamacijeO nama
Uslovi korišćenja
Dostava proizvoda
www.SuperMarketić.com & www.SveZaMob.rs © 2021
Tel: 063/411-660, 065/411-6600, 011/24-26-018