U polje za pretragu upišite što precizniju brojnu oznaku uređaja kako bi videli šta imamo u ponudi za njega. npr. G955, N975F, T510, A52, P40 pro.
Korpa
Vaša korpa je prazna!
 
Novosti
 
Mailing lista

Ako želite da primate informacije o novostima na E-Mail prijavite se na mailling listu.

Prijava
 
 

Tečnost za ultrazvučne kade AS-JEW 1L - nakit i drago kamenje

Tečnost za ultrazvučne kade AS-JEW 1L - nakit i drago kamenje
Kliknite na sliku za zumiranje
Cena: 2.099 din.
Stanje: Dostupno uz telefonsku rezervaciju
Model: AS-JEW 1L
Prosečna ocena: Nije ocenjen

Količina: Dodaj u korpu

Koncentrat za čišćenje AS-JEW je najbolja solucija za nakit i drago kamenje. Čišćenje svih vrsta nakita kao što su prsteni, ogrlice i kaiševi za satove. Preporučujemo da koncentrat pomešate sa demineralizovanom vodom za najbolje performanse i sigurnost vašeg dragocenog nakita.

Uklanja nečistoće kao što su:

Oksidacija, otisci prstiju, ugljenik, masti…

Sigurno za upotrebu na:

Nakit i drago kamenje.

Ovaj koncentrat je bezbedan za upotrebu na mnogim materijalima, iako preporučujemo testiranje svih koncentrata za ultrazvučno čišćenje pre nove primene na materijalima koje ranije niste čistili ili nas kontaktirajte za dodatne informacije.

Dodajte koncentrat u vodu u omjeru do 10%. Optimalna temperatura za čišćenje je između 20 – 60 °C, ali počinje da deluje i na niskim temperaturama. Nakon čišćenja, isperite predmete vodom. Zamenite rastvor za čišćenje kada se vidljivo zaprlja.

Čistite bez kompromisa koristeći detergente za ultrazvučno čišćenje predviđene da zadovolje posbene izazove komercijalnog čišćenja.

Pored snage i frekvencije ultrazvuka, temperature i vremena čišćenja, posebno formulisani detergenti za ultrazvučno čišćenje su neophodni za postizanje optimalnih rezultata čišćenja. Asonic nudi širok spektar adekvatnih, slabo penećih detergenata namenjenih za ultrazvučno čišćenje. Svojm sastavom oni pomažu proces kavitacije, rastavaraju nečistoće i pomažu kvašenje predmeta sveukupno pospešujući proces čišćenja.

Sada je lakše nego ikad kontrolisati troškove čišćenja uz postizanje maksimalnih preformasni korišćenjem ASonic detergenta za ultrazvučno čišćenje. Detergenti su formulisani tako da rastvaraju različite vrste prljavštine pri čemu se skraćuje vreme čišćenja. Tome doprinose i svojstva detergenata da pospešuju kavitaciju i skvašenost predmeta, pa se tako postižu maksimalni efekti ultrazvučnog čišćenja.

Opis procesa ultrazvučnog čišćenja uz upotrebu detergenta

Ultrazvučne kade koriste visoku frekvenciju usmerenu u rezervoar sa vodom usled čega u njoj nastaju sitni mehurovi. Ovi mehurići javljaju se svuda u tečnosti i na kontaktu sa predmetom koji se čisti implodiraju oslobađajući energiju koja odvaja nečistoće sa površine predmeta.

Pažljivo spustite korpu sa predmetima za čišćenje u rezervoar. Promućkajte bocu detergenta pre mešanja sa destilovanom vodom. Napunite rezervoar mešavinom tako da premeti za čišćenje budu u potpunosti potopljeni. Podesite željenu temperaturu čišćenja i aktivirajte grejač ultrazvučne kade. Sačekajte da tečnost dostigne željenu temperaturu i tada podesite željeno vreme čišćenja u skladu sa stepenom i vrstom zaprljanosti predmeta i aktivirajte ultrazvuk. Kada je čišćenje gotovo sačekajte da se tečnost prohladi i izvadite korpu sa premetima. Isperite predmete čistom vodom. Zamenite tečnost za čišćenje kada postane vidno prljava.

Upozorenja

Proizvod koristite u skladu sa uputstvima sa etikete.

Držati van domašaja dece.

Uvek testirajte detergent za ultrazvučno čišćenje na probnom predmetu od istog materijala koji ćete čistiti, ukoliko takav materijal niste čistili ranije.

Pisanje komentara
Ime:


Komentar: Ukoliko postavljate pitanje, na kraju komentara možete ostaviti Vaš broj telefona na koji Vam možemo odgovoriti. Broj telefona neće biti vidljiv nakon objavljivanja komentara.

Ocena: Loše            Dobro

Sigurnosni kod:

Tečnost za ultrazvučne kade AS-JEW 1L - nakit i drago kamenje
Kliknite na sliku za zumiranje

KONTAKT INFORMACIJE

Nazvi firme: SMART
Matični broj: 61520376
PIB: 106296971
Datum osnivanja:25.9.2009.
Adresa prodavnice 1: Bulevar Kralja Aleksandra 274, Beograd
Adresa prodavnice 2: Jurija Gagarina 14e, Novi Beograd
Adresa sedišta firme: Pljevaljska 8
Email: office@supermarketic.com

VAŽNI LINKOVI

Zamena proizvoda
Povraćaj sredstava
Pravo na odustajanje
ReklamacijeO nama
Uslovi korišćenja
Dostava proizvoda
www.SuperMarketić.com & www.SveZaMob.rs © 2021
Tel: 063/411-660, 065/411-6600, 011/24-26-018