U polje za pretragu upišite što precizniju brojnu oznaku uređaja kako bi videli šta imamo u ponudi za njega. npr. G955, N975F, T510, A52, P40 pro.
Korpa
Vaša korpa je prazna!
 
Novosti
 
Mailing lista

Ako želite da primate informacije o novostima na E-Mail prijavite se na mailling listu.

Prijava
 
 

Uslovi korišćenja

Uslovima korišcenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Opšti uslovi:
1. Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžbina je neopoziva.
2. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
3. U slučaju bilo nekakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca telefonom.
4. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrdene narudžbine.

Opis načina isporuke robe:
1. Nakon završetka procesa online kupovine, kreira se narudžbina i roba se rezerviše u magacinu.
2. Narudžbina se iz magacina odvaja i priprema za transport.
3. Narudžbina je spremna za slanje
4. Narudžbina je isporucena na željenu adresu
5. Placanje pouzećem (u slučaju naplate pouzećem)


Rokovi dostave:
Nakon slanja narudžbine u Internet Prodavnici, za isporuku robe potrebno je od 1 do 2 radna dana. Sve narudžbine koje primimo do 16h šalju se istog dana, a narudžbine koje su pristigle posle 17h šalju se sutradan.

Troškovi isporuke:
Troškovi isporuke za podrucje Republike Srbije se obračunavaju po važecem cenovniku PostExpress kurirske službe. Standardna dostava se šalje uslugom „Danas za Sutra“, ukoliko kupac ima potrebu za bržom isporukom, roba se može poslati sa uslugama Post Express-a, „Danas za Odmah“ ili „Danas za Danas“, po važecem cenovniku Post Express-a. Cena dostave biće naznačena na adresnici prilikom isporuke robe. Troškove dostave plaća naručilac, osim u posebnim slučajevima, koji su dodatno navedeni u nastavku.

Ograničenja isporuke robe:
Isporuka robe se vrši iskljucivo na teritoriji Republike Srbije i ne može se isporucivati van granica ove zemlje. Isporuka na teritoriji Kosova i Metohije moguća je samo u odredenim mestima koja pokriva isporuka PostExpress-a.

Garancija kvaliteta:
Firma SMART garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi odgovaraju specifikaciji navedenoj od strane proizvođača. Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trošku obezbeduje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim odnosno deklarisanim karakteristikama kvaliteta proizvoda. U slučaju neizvršenja ove obaveze, davalac garancije će zameniti proizvod novim ili vratiti novac. Garantni rok počinje danom prodaje uređaja.
Pravo na garanciju i besplatno servisiranje u garantnom roku, kupac gubi u slučaju neadekvatnog rukovanja uređajem, fizickim oštecenjem, korišcenjem koje nije u skladu sa uputstvom za upotrebu, kao i u slučaju da su vršene bilo kakve popravke ili pokušaji popravki od strane za to neovlašcenih lica.

Rešavanje reklamacije:
Reklamacija na funkcionalnu ispravnost proizvoda se može, u zavisnosti od trenutka pojave nedostatka u funkcionisanju proizvoda, svrstati u jednu od sledećih kategorija:
1. Isporučeni proizvod je vidno oštecen, nedostaju mu neki delovi (nekompletan je), oštecena je ambalaža ili su vidna oštecanja na samoj ambalaži. U ovom slučaju, problem se mora evidentirati na licu mesta, ispred kurira, tako što ćete proveriti robu i ukoliko nešto nije u redu, odmah prijaviti neispravnost. U ovom slučaju se popunjava Zapisnik o oštecenju koji moraju da potpišu i kupac i kurir. Ako kurir napusti mesto isporuke, a Vi nakon toga utvrdite oštecenje, Vaša reklamacija neće biti uvažena.

2. U slučaju da je proizvod u trenutku instalacije ili prvog puštanja u rad neispravan. Robu možete vratiti u roku od 7 dana od dana kupovine. Vracena roba mora biti zapakovana u originalnu ambalažu, nekorišcena i neoštećena. Po želji, robu vam možemo zameniti za novu ili vratiti novac.


3. Reklamacija na funkcionalnu ispravnost proizvoda u garantnom roku. U tom slučaju, proizvod šaljete u centralu firme SMART. Svako slanje proizvoda na drugu adresu (koja ne piše na garantnom listu koji ste dobili uz proizvod) se ne prihvata i proizvod gubi garanciju. Ovo se može dogoditi i ako sami pokušate da otklonite nastali kvar. Fizički oštećene komponente ne podležu garanciji.
Prilikom reklamacije robe u garantnom roku, kupac je dužan:
- da reklamirani proizvod na servis donese u originalnoj ambalaži.
- da prodavcu/serviseru podnese na uvid original garantnog lista.
- nakon toga, sve informacije o statusu proizvoda koji je na servisu kupac iskljucivo dobija od firme SMART.

Za uvažene reklamacije SMART u potpunosti snosi troškove transporta, ukoliko su ispoštovani prethodno navedeni slučajevi. U svim ostalim slučajevima troškove snosi kupac.

Povrat robe i novca:
Povracaj robe se koristi iskljucivo u slučaju reklamacije, usled neispravnosti ili oštecenja uređaja, odnosno u cilju servisiranja istog i ne može se izvršiti u druge svrhe. U slučaju da je kupac koristio uređaj, ako je uredaj otvaran, i nakon odredenog vremena nije zadovoljan radom, tj. ocekivao je mnogo više od naručenog uredaja - povracaj novca, zamena proizvoda ili povraćaj istog nije moguća.
Kupac robu može da vrati samo u sledećim slučajevima:
1. Ukoliko je greškom SMART-a fakturisana roba koju kupac nije porucio, rok za započinjanje procedure povrata robe je 24h od trenutka prijema robe;
2. Ukoliko je kupcu fakturisana neispravna ili roba oštecena u transportu, rok za započinjanje procedure povrat robe je 24h od trenutka prijema robe;
3. Ukoliko je proizvod predmet reklamacije i isti je odnešen u ovlašceni servis zbog saniranja kvara, i kao takav nije moguće da se popravi. Od ovlašcenog servisa treba da dobijete „potvrdu o nemogućnosti popravke uređaja“. Tada je potrebno da nas obavestite telefonom na 063411660, kako bi na Vašu adresu poslali Reklamacioni list. Isti treba da popunite i zajedno sa uređajem da pošaljete na našu adresu. Rok za započinjanje procedure povraćaja robe je 24h od trenutka prijema reklamacionog lista.

U slučaju povrata novca, ukoliko su ispoštovani prethodne odredbe, rok za povrat novca je 7 dana od trenutka prijema uredaja od strane SMART.

SMART zadržava sva prava promene cene proizvoda, tako da, ako ste poručili uređaj po jednoj ceni i sa tom cenom ga primili na kućnu adresu, a nakon toga je cena smanjena, i želite povrat novca, iznos koji će Vam biti isplaćen bice po tržišnoj vrednosti na dan povrata novca.