U polje za pretragu upišite model aparata kako bi videli šta imamo u ponudi za njega. npr. i9100, Sensation, Arc, n8, Wii, PSP...
Korpa
Vaša korpa je prazna!
 
Novosti
 
Mailing lista

Ako želite da primate informacije o novostima na E-Mail prijavite se na mailling listu.

Prijava
 
 

Miš Fantech X3

Miš Fantech X3
Kliknite na sliku za zumiranje
Cena: 2.399 din.
Stanje: Dostupno uz telefonsku rezervaciju
Model: Miš Fantech X3
Prosečna ocena: Nije ocenjen

Količina: Dodaj u korpu

Fantech Varus X3 - je prava revolucija u svetu gaming uređaja. Ovaj model igračkog miša može zadovoljiti sve želje korisnika jer sadrži bogatu funkcionalnost i stilski dizajn. Telo miša napravljeno je u agresivnom sportskom stilu, a dopunjuje ga puno dekorativnih elemenata. Oblik kućišta odgovara podjednako levorukim i desnorukum igračima. Ergonomski oblik i glatke linije odgovaraju obliku ruke, što čini miš još pogodnijim za upotrebu. Posebno RGB pozadinsko osvjetljenje donosi posebnu atmosferu, čineći miš atraktivnijim i modernim. Korisnici mogu da menjaju boju dodirom dugmeta.
Ovaj model ima visokotehnološki senzor Avago, koji obezbeđuje osjetljivost od 2400 DPI, što će u potpunosti otkriti potencijal igre korisnika, bez obzira na igru. Kabl je izrađen od kvalitetnih materijala. Donji deo miša je ojačan metalnom pločom, što pomaže u prevenciji abrazije i jača telo miša,tako da korisnici mogu igrati bez ikakvih problema.

Priključak: žičani
Interfejs: USB
Tip senzora: Optički
Dužina kabla: 1.8m
Rezolucija: 2400 DPI
Boja: crna
Broj tastera: 7 kom.
Težina: 352 g

Pisanje komentara
Ime:


Komentar: Ukoliko postavljate pitanje, na kraju komentara možete ostaviti Vaš broj telefona na koji Vam možemo odgovoriti. Broj telefona neće biti vidljiv nakon objavljivanja komentara.

Ocena: Loše            Dobro

Sigurnosni kod:

Miš Fantech X3
Kliknite na sliku za zumiranje
Miš Fantech X3
Kliknite na sliku za zumiranje
Miš Fantech X3
Kliknite na sliku za zumiranje