U polje za pretragu upišite model aparata kako bi videli šta imamo u ponudi za njega. npr. i9100, Sensation, Arc, n8, Wii, PSP...
Korpa
Vaša korpa je prazna!
 
Novosti
 
Mailing lista

Ako želite da primate informacije o novostima na E-Mail prijavite se na mailling listu.

Prijava
 
Prijatelji sajta

 

Accelion aktivna zastita protiv zracenja telefona

Accelion aktivna zastita protiv zracenja telefona
Kliknite na sliku za zumiranje
Cena: 1.999 din.
Stanje: Dostupno uz telefonsku rezervaciju
Model: Accelion aktivna zastita protiv zracenja telefona
Prosečna ocena: Nije ocenjen

Količina: Dodaj u korpu

ACELLION (protection by Bioguard technology) je aktivna zaštita od štetnog dejstva zračenja mobilnih telefona. Acellion je prirodni jonizator koji neutrališe patogena zračenja; omogućava obnavljanje procesa prirodne razmene energije, sprečavajući negativno dejstvo izvora visokofrekventnog elektromagnetnog zračenja i elektromagnetnog stresa. 

Acellion je zaštitnik aktivnog tipa u zoni bliskog dejstva, što znači da eliminiše negativne uticaje u njegovoj blizini. 
Važna osobina zaštitnika je da vremenom ne ulazi u zasićenje, već se prirodno regeneriše i zadržava svoje stabilne karakteristike u dugom periodu vremena. 

Projekat Acellion (protection by Bioguard technology) je nastao kao rezultat istraživanja i razvoja uređaja za pripremu vode i goriva za korišćenje u energetskim sistemima (tehnologije magnetnog i biofrekventnog tretiranja fluida). Razvojem prirodnog jonizatora i tokom bioloških ispitivanja uticaja na žive strukture, ostvareni su značajni rezultati u domenu očuvanja energetskog statusa i ćelijskog DNK materijala. Daljim istraživanjem mogućnosti primene Bioguard tehnologije, stvoren je „ uređaj“ koji sprečava štetno dejstvo zračenja mobilnih telefonskih aparata na čoveka.

Radjenje su studije na Univerzitetu u Ljubljani koje dokazuju njegovu efikasnost. 

Acellion se lepi na zadnju stranu telefona*

Pisanje komentara
Ime:


Komentar: Ukoliko postavljate pitanje, na kraju komentara možete ostaviti Vaš broj telefona na koji Vam možemo odgovoriti. Broj telefona neće biti vidljiv nakon objavljivanja komentara.

Ocena: Loše            Dobro

Sigurnosni kod:

Accelion aktivna zastita protiv zracenja telefona
Kliknite na sliku za zumiranje